“Ik Zie Je!” mini fotosessie

Deze mini fotosessie is heel geschikt om een paar leuke en stralende professionele profielfoto’s van jezelf te laten maken.

Om die leuke baan te krijgen is het belangrijk dat jouw CV er uit springt, dat doe je door in één oogopslag duidelijk te maken wie jij bent. Met deze foto’s maak jij je LinkedIn profiel professioneel en aantrekkelijk om te bekijken. En die droom match op je datingsapp krijg je door te laten zien wie jij bent! Op al jouw socialmedia account’s wil je ook graag opvallen natuurlijk.

Voor deze mini sessie kom jij naar mij toe in mijn studio of in de omgeving van Gramsbergen zo kan ik de prijs mooi laag houden. Je mag iemand meenemen als je dit gezellig vind, en misschien zo ook wat meer ontspannen bent.

We maken even kennis zodat je een beetje op je gemak raakt bij me, drinken een kopje koffie, en bespreken kort waar je de foto’s voor wil gebruiken. Want voor een datingsapp heb je iets andere foto’s nodig dan voor je CV natuurlijk.

Ik kan voor €45 in een half uur 5 hele mooie verschillende profielfoto’s van jou maken, die ik thuis zo nodig nog een beetje kan na bewerken.

Deze foto’s stuur ik jou met een werkdag, in een klein bestand op via We-Transfer.

Voor informatie mag je altijd mailen of bellen naar 0614025466

Terug