Welkom in mijn wereld!

Ik ben Richard van Heerde, en ik maak voor jou Kings Magic!
 
Al ruim 25 jaar is fotografie mijn passie en ongeveer 17 jaar geleden is daar de magie en Fantasy bij ingeslopen. Ik werk veel in opdracht, maar ik ben eigenlijk constant bezig met creëren van mijn magische fantasy wereld.
 
Alles wat ik maak en laat zien bestaat uit eigen fotowerk en bewerkingen. Wat ik hierdoor creëer krijgt een ziel die ik als het ware tot leven breng. Het zijn dan ook bezielde kunstwerken, waar altijd maar één exemplaar van bestaat / wordt gemaakt. U als klant bezit daarmee iets unieks, met een gesigneerd certificaat van echtheid.
 
In het echte leven zijn er soms gebeurtenissen, ingrijpend voorvallen, waardoor de hele wereld onder je voeten weg lijkt te vallen. Alles staat voor jou even stil.
Wat het ook is, een overlijden of een ernstige ziekte je eerste gedachte zijn dan niet het vastleggen van gebeurtenissen en of dierbaren voor de latere herinneringen. Toch als voor jou de wereld weer langzaam op gang komt kan dat net het enige tastbare mooie en troostend moment van jezelf of geliefden zijn…een totem als houvast, een herinnering of eerbetoon.
 
Om dit moeilijke moment iets te verzachten kan ik met mijn magische wereld iets voor je betekenen!
Naast fantasy en magic biedt deze achtergrond ook iets extra’s  bij bedrijfsfotografie. Mijn manier van fotograferen en mijn kijk op jouw wereld toont de ziel van jouw bedrijf. Ik vang met een nauwkeurige precisie jouw intentie en kan dat verbeelden!
 
“Waar zou ik graag mijn huis mee willen verrijken?”
“Welke herinnering wil ik graag op een unieke manier vastleggen?”
“Hoe wil ik met mijn bedrijf overkomen bij mijn klant?”
 
Als een of meerdere van deze vragen in je opkomen, neem dan gerust contact op, Ik zou graag onze fantasie samen laten smelten.
 
Richard